Brigadier en verkeer

VERKEERSPERIKELEN

De Aanloop heeft een verkeersteam.
In dit team zetten ouders zich in om de verkeersveiligheid te waarborgen en/of te verbeteren.Dat doen we door middel van brigadieren, en als vrijwilliger te helpen tijdens verkeersprojecten die georganiseerd worden door Veilig Verkeer Nederland.

Binnen het team is één ouder het aanspreekpunt, de verkeersouder. De verkeersouder is onder andere verantwoordelijk voor het inplannen van de brigadiers, pleegt overleg met de leerkrachten en onderhoudt het contact met Veilig Verkeer Nederland.

brigadier logoTijdens een schooljaar worden er allerlei leuke en leerzame verkeersactiviteiten georganiseerd. Zoals het theoretisch en praktisch verkeersexamen, fietscontrole, fietssafe etc. Omdat wij als ouders in samenwerking met de leerkrachten voldoende aandacht hebben voor de verkeersveiligheid hebben we een veiligheidslabel behaald! Ieder jaar wordt de school gecontroleerd of we nog voldoen aan de eisen om het label te mogen behouden. Voor iedere activiteit en het goed voor elkaar hebben van de spullen kunnen we punten verdienen. En daar gaan we natuurlijk ieder schooljaar weer voor! Want door het veiligheidslabel heeft onze school recht op subsidies om verkeersprojecten te financieren.

Vele handen maken licht werk! Wilt u ons team komen versterken vul dan het
aanmeldformulier in!! het aanmeldformulier.