Sponsoren

Hier vindt u een pagina met bedrijven uit de omgeving die de school sponsoren. Wanneer u op het plaatje klikt komt u automatische terecht op website van dat bedrijf. Staat uw bedrijf er niet tussen maar wilt daar wel staan klik dan hier!

logo websitevorm
Websitevorm biedt kant en klare WordPress sites aan voor een leuke goedkope prijs. Variërend van blogs tot zakelijke websites, wij hebben voor iedereen een passende en goedkope website!
Bianca’s Homestyle is meer dan alleen maar een leuk winkeltje met verrassende snuisterijen en spulletjes voor in en om het huis!
logo anet1
Kapsalon Anet is al 19 jaar een begrip in Valthermond.Wij zijn een kapsalon waar de klant centraal staat, hebben aandacht en tijd voor U. Nieuw online afspraak maken
Sportcentrum Traction is een multifunctioneel sportcentrum gelegen aan de Zuiderdiep in Valthermond. Bij ons word je op een professionele en verantwoorde wijze begeleid door een team van enthousiaste en gekwalificeerde medewerk(st)ers die je graag helpen je doelstelling te bereiken!
Ik ben een no-nonsense fotograaf en ik neem zowel de technische kennis van het fotograferen als ook mijn enthousiasme mee. We respecteren altijd de wensen en verwachtingen van u als opdrachtgever..
Sponsor worden? Hier kan uw logo komen te staan.Klik op de logo om contact op te nemen.